Suzuki2Strokes.com

Sundial Moto Sports

Suzuki Two-Stroke Message Board
Suzuki2Strokes.com
It is currently Fri Oct 19, 2018 6:26 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: T500 oil pump again!
PostPosted: Fri Aug 17, 2018 7:44 pm 
Offline
On the main road

Joined: Wed Jun 08, 2016 12:54 pm
Posts: 132
Country: United States
Bikes owned: RD400 T500 Titan GT550
Hey guys
My 73 T500 running well but noticed that right side oil lines just not staying full.I reveiwed all threads looking for this condition redid all lines with new Kawasaki banjo valves with no issues for a couple years. What I'm finding is that the oil just will not feed to banjos almost like its feeding back into pump Took off line filled it up let it hang over night didn't no air bubbles,pumped oil in lines there clear.Pulled feed line for that side kicked it over could see oil being pumped from oil pump. Rebuilt the oil pump a couple years ago too. After priming lines and taking it for ride works fine after a few miles is starts back feeding,no leaks around pump it's like pump doesn't have enough pressure?
Thanks!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Sundial Moto Sports forum © by Eric F. Kalamaja
Suzuki2Strokes.com