Suzuki2Strokes.com

Sundial Moto Sports

Suzuki Two-Stroke Message Board
Suzuki2Strokes.com
It is currently Thu Sep 20, 2018 9:41 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Wed Sep 05, 2018 5:00 pm 
Offline
On the main road
User avatar

Joined: Mon Jun 12, 2017 12:01 pm
Posts: 165
Location: Galveston County, Tx.
Country: USA
Bikes owned: '75 T500M since '93 Ridden it over 100,000 mi
I think I read in this forum an old thread about how someone was having some type trouble with his oil pump after he had disassembled it and put it back together. Long story short, I think this is what he discovered he had done and lining it all back fixed the problem. I'm not trying to be vague, I'm just going by memory and I think I ran into this little hitch years ago also the first time I put a pump back together.

Anyway, I just typed up this little warning just as a' heads up' for those not as familiar with the pump as others. You can also look down the plunger guide's screw hole and see if the low side of the ramp is up so that guide screw's 'roller' will ride nicely at the end of the plunger. You can of course spin the pump a bit as needed to align.


Image

_________________
______________
______________________
_______________________________
GONE.......WITH A PUFF OF SMOKE AND A BLUR OF SPOKE


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Sundial Moto Sports forum © by Eric F. Kalamaja
Suzuki2Strokes.com